SKRIVET: 2010-09-18, kl 11:30:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Idol

just nu går idol på teve. Jag funderar ofta på idoler. jag har aldrig haft någon idol själv vad jag kan minnas. har aldrig varit sådär galen efter en artist att jag har köat i dygn för biljetter eller campat utanför ett hotell som det viskats om att artisten ska bo på för tillfället.
Jag skulle aldrig i mitt liv gå fram till en kändis för att få en autograf NEVER! det känns så pinsamt på något sätt... vad ska jag med en autograf till?
Men det är ju för att jag inte har någon idol som jag känner så... Många artister känns ju som vanliga människor tycker jag.. det kanske är där det ligger. mitt ointresse att samla deras autografer.. Fast när jag tänker efter så finns det vissa artister som känns som mer än bara människor. Dom har det där lilla extra som gör dom nästan till övermänskliga, nästan som hjältar. Dom är lite magiska.
mercury
bowie
woo
kiss


Om jag mötte någon av dessa artister skulle jag nog fan be om en autograf i alla fall!

SKRIVET: 2010-09-16, kl 21:13:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

nu jävlar

i morgon är det kräftfrossa
mmm
Jag har funderat länge på att tatuera mig. kanske kommer det att bli av en dag.. kanske inte. men om det blir en tatuering så blir det en sailortatuering. typ ett ankare eller en svala eller både och..
jag har ett ärr i nacken. ibland känns ärret lite som en tatuering. jag  brukar titta på ärret i spegeln, jag beundrar det lite. jag kommer ofta på mig själv att känna på det med pekfingret. man kan känna ärret tydligt där bak i nacken. mitt fina lilla ärr. hoppas att det aldrig försvinner!
rr
Här blir ärret till. det var spännande

SKRIVET: 2010-09-15, kl 07:22:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

ett varningens ord

det är val nu. jag brukar inte bry mig så mycket om valdebatten. den ger mig ingenting. jag röstar som jag alltid gjort ändå. och det är INTE på alliansen i alla fall! im for the HORDE all the way! zug zug osv..  dessutom så har jag genomskådat alliansen. det gjorde jag tidigt. Jag varnar nu alla att INTE rösta på dom! Rajnfält är bara en front.. det är någon annan som styr från skuggorna......
politik
Jan Björklund
björk
The Emperor

SKRIVET: 2010-09-14, kl 10:30:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Drömmar

jag drömmer ofta att jag är en zombie. det är riktigt roliga drömmar dom dära zombiedrömmarna. det enda jobbiga med dom är att jag inte får bita på Mano när jag är zombie. jag vill ju inte att han ska ruttna och bli ful. Detta resulterar i att vi alltid måste skiljas åt förr eller senare i drömmen. lite tråkigt. je je
senissa

SKRIVET: 2010-09-14, kl 10:22:52 | PUBLICERAT I: Allmänt gnäll

hmm

nästan alla svennar på fejjan har valt att sätta "trolltyg i tomteskogen" som sin favoritfilm
tyg
WHY!? den filmen kan ju bara inte vara bra....... kanske att jag borde sätta den som favorit jag med.. för att passa in liksom. ?

SKRIVET: 2010-09-07, kl 20:23:00 | PUBLICERAT I: minnen

apropå maria..

Jag är tydligen döpt till Maria fick jag reda på sist jag var i spanien. Tydligen så håller dom katolska prästerna på så där borta. Döper kiddsen till lite vad dom vill. Jag tillexempel är döpt till Maria Yolanda. vilket inte alls är mitt riktiga namn..
fel namn
Här sker the great name error...

SKRIVET: 2010-09-07, kl 20:12:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

stoltheten

jesus och maria ska veta att jag är stolt över mig själv nu för att jag lyckats med att ändra min bakgrund från vit och tråkig till spännande och exotiskt ihopknycklat papper. wow yolinda the computer wizzz!

SKRIVET: 2010-09-07, kl 20:03:51 | PUBLICERAT I: Allmänt gnäll

jag är näsvis

aooi! varför åt jag så mycket vattenmelon!? jag kan inte röra mig nu för då spricker jag antagligen.... obehag.

I dag störde jag mig på olika lukter. jag har nämligen på senare tid utvecklat ett sånt där superluktsinne som gravvisar skryter med att dom har. (jag e inte gravid!!)
iallafall Min kropp bestämde typ för några år sen att dra in på krutet när det kommer till syn och hörsel och i stället satsa allt på luktsinnet. Inte så kul enligt mig. Jag spyr nästan nu för tiden av olika lukter. Oftast lukter från andra människor. Vissa människor tål jag bara inte. Dom STINKER!
I dag var alla stinkisar bara tvugna att sätta sig jämte mig på tåg, spårvagn osv. måste skaffa ett sånt asiatiskt munskydd.
Folk som luktar gott däremot blir jag nästan lite sugen på att stalka haha skojja......eller?
på julafton<----jag när jag stalkar