SKRIVET: 2010-11-08, kl 10:54:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nördar

Nördar har ju länge varit på tapeten så att säga. Det har varit ganska trendigt och ballt att vara nörd. Det har typ blivit det nya macho-man kan man säga. tjejjer tycker att det är sexigt med nördar. Killar försöker se ut som nördar, med stora brillor och kläder som ser ut att vara köpta på second hand (men egentligen är acne kläder ofc) osv..

Men dessa fake-nördar har glorifierat nördsen NÅGOT. Nördar ser inte ut som dessa modelejon till killar som står och piffar till den där exakt rufsiga frisyren varje dag i spegeln. En äkta nörd har inga ray ban-glasögon. En autentisk riktig äkta nörd bryr sig inte om sitt utseende överhuvudtaget.
En  äkta nörd bryr sig bara om saker som VERKLIGEN ingen annan på hela planeten bryr sig om.





Detta mina damer och herrar är ett riktigt praktexemplar av en så kallad Nörd.

Liten förklaring av klippet: Denna kille har alltså fått lyckan att ställa en fråga till världens mest framgångsrika spelskapare under en stoor presskonferans. MEN i stället för att fråga något relevant, som tillexempel har med deras nya expantion till world of warcraft att göra,  så frågar han vad som egentligen hände med en helt meningslös dvärg vilken INGEN (spelskaparna inkluderat) någonsin har brytt sig om!
Oerhört kul klipp tycker jag